Over ons

Maak kennis met De Tafelmakerij
Opgericht in het Friese Heerenveen, waar vanuit we ons blijven ontwikkelen en innoveren.
Wil je meer weten over De Tafelmakerij? Dan ben je op de juiste plek! Lees hier het laatste nieuws en updates.
Wie wij zijn

Dit is De Tafelmakerij

Thuis. Een plek van warmte, veiligheid en gezelligheid, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Wij geloven dat je interieur een weerspiegeling moet zijn van je persoonlijkheid, om je een echt thuisgevoel te geven. Onze ervaring leert dat de meubelmarkt vaak verzadigd is met standaardopties - te veel eenheidsworst. Daarom kiezen wij voor een andere aanpak.

Bij De Tafelmakerij maken we meubels die jij zelf vormgeeft. Jij kiest de afmetingen, het materiaal en de kleur. Zo combineren we jouw persoonlijke smaak met innovatie en design. De Tafelmakerij staat voor kwaliteit zonder tussenhandel, met het doel om iedere klant blij te maken met een tafel van zijn of haar dromen.

Onze specialiteit ligt in het vervaardigen van houten eettafels met een metalen of houten onderstel. Maar dat is niet alles - naast eettafels vind je bij ons ook allerlei andere soorten tafels, van op maat gemaakte salontafel, bartafels tot bureaus en vergadertafels.

+

jaren ervaring in de branche

+

tafels gemaakt voor tevreden klanten

+

Houtsoorten Gebruikt

+

vierkante meter showroom
Het gezicht achter de Tafelmakerij

Even voorstellen..

Ontmoet Niek, de drijvende kracht achter De Tafelmakerij. Als tafelmaker en trotse eigenaar van de zaak sinds 2023, heeft Niek het stokje overgenomen van Paul Jansen. Al sinds 2006 is hij gepassioneerd bezig met het vak van tafelmaker. Zijn rijke ervaring in het ambacht stelt hem in staat om de unieke wensen van elke klant te vertalen naar prachtige, tastbare realiteit.

Niek is niet alleen heel goed in het werken met hout, maar hij brengt het maken van meubels ook naar een hoger niveau. Hij weet ontzettend veel en zet zich volledig in om mooie dingen te maken. Bij De Tafelmakerij werkt hij met het idee dat alles wat hij maakt zowel mooi als uniek moet zijn. Hij vindt het belangrijk dat elk meubel iets persoonlijks heeft, zodat jouw droomtafel meer wordt dan alleen een stuk meubel; het vertelt jouw verhaal.
Het proces

Hoe wij werken

In onze eigen werkplaats maken we meubels die jij zelf van top tot teen samenstelt. Echt maatwerk is onze passie.

Ontwerp

Samen met jou brengt Niek jouw ideeën tot leven. In deze fase luisteren we aandachtig naar je wensen en combineren deze met onze expertise om een uniek ontwerp te creëren.

Productie

Niek neemt het ontwerp en zet dit om in realiteit. Met precisie en aandacht voor detail wordt jouw tafel gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen en technieken.

Levering

Wanneer de tafel klaar is kan deze over worden gebracht naar jouw woonkamer. De tafel kan opgehaald worden of wij brengen deze, binnen een straal van 50 km, gratis bij jouw thuis!
"Super goed geadviseerd. Mede hierdoor is mijn huis nog veel mooier dan ik vooraf had kunnen bedenken."
Yvan

Kom langs

En neem een kijkje in onze showroom in Heerenveen

Je kunt onze showroom tijdens openingstijden binnen lopen wanneer het jou uitkomt. Wil je het meeste uit jouw showroombezoek halen? Bel of app dan voorafgaand even om afspraak met ons te maken. Niek laat je de beste producten voor jouw project zien en geeft je de nodige informatie voor jouw toekomstige tafel.

Openingstijden

Di - Vr 10.00 - 18.00 uur
Zat 10.00 - 17.00 uur
Do - Avond op afspraak

Vragen of meer informatie?
Neem contact met ons op:

Ambachtelijke houten tafels voor particulieren én bedrijven. Al ruim 20 jaar leveren wij vakwerk!
Volg ons op:

Contact

De Tafelmakerij
Industrieweg 14
8444 AS Heerenveen
Telefoon: 0513-633860
Email: info@detafelmakerij.nl

Openingstijden Showroom

dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 18.00 uur
zaterdag 10.00 - 17.00 uur
donderdagavond op afspraak