Ontdek onze boomstam tafels

Duik in de natuurlijke pracht van een boomstam eettafels op maat bij De Tafelmakerij, waar elke tafel een uniek stuk natuurlijke kunst is. Onze boomstamtafels, gemaakt van de fijnste houtsoorten, zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een robuuste, maar elegante toevoeging aan hun eetruimte. Kies voor een boomstamtafel die niet alleen functioneel is, maar ook een verhaal vertelt, en breng een stukje natuur in uw huis.

Kleurstalen

Een greep uit de meest favoriete kleurstalen voor onze tafels.

Voor een overzicht met alle mogelijke kleurstalen, klik hier.

Tree Bark houtafwerking

Tree Bark

Autumn Storm houtafwerking

Autumn Storm

Morning Dove houtafwerking

Morning Dove

Frosted White houtafwerking

Frosted White

Cloudy White houtafwerking

Cloudy White

Moss Tide houtafwerking

Moss Tide

Deep Earth houtafwerking

Deep Earth

City Shadow houtafwerking

City Shadow

Warm Oak houtafwerking

Warm Oak

Hardwax Blank houtafwerking

Hardwax Blank

Onderstellen

Een greep uit de meest favoriete stalen onderstellen voor onze tafels. Onze onderstellen zijn ook op bestelling leverbaar in hout, tegen een meerprijs.

Voor een overzicht van alle onderstellen, klik hier.

Stalen matrix poot xxl

€ 295,-

Stalen poot Twello

€ 295,-

Stalen kruispoot

€ 295,-

Stalen matrixpoot xl

€ 295,-

Stalen M frame

€ 295,-

Stalen plus-frame

€ 295,-

Stalen trapezium poot

€ 295,-

Stalen U poot

€ 295,-

Stalen twistpoot dun

€ 295,-

Stalen scissor poot

€ 295,-

Stel jouw favoriete boomstam eettafel op maat samen bij De Tafelmakerij

Ontdek de natuurlijke schoonheid en robuuste charme van een boomstam eettafel bij De Tafelmakerij. Hier kunt u een unieke tafel op maat laten maken die niet alleen een opvallend stuk in uw huis is, maar ook een verhaal van de natuur vertelt. In onze werkplaats in Heerenveen combineren we traditioneel vakmanschap met uw persoonlijke wensen om een boomstamtafel te creëren die generaties lang meegaat.

Een boomstamtafel op maat kopen? Kies voor kwaliteit en stijl

Als u een boomstamtafel op maat zoekt, biedt De Tafelmakerij uitzonderlijke kwaliteit en een ongeëvenaarde stijl. Wij gebruiken alleen de beste houtsoorten om tafels te maken die niet alleen mooi, maar ook duurzaam zijn. Of u nu kiest voor een grootse eettafel voor uitgebreide diners of een compactere versie voor uw keuken, onze boomstamtafels brengen een stukje natuur en warmte in elk huis.

Een diversiteit aan boomstamtafels

Bij De Tafelmakerij vindt u een uitgebreide collectie boomstam eettafels, elk met hun eigen unieke karakter. Elke tafel is anders, met natuurlijke kloven en knoesten die zorgen voor een authentieke en organische uitstraling. Onze boomstamtafels zijn beschikbaar in diverse afmetingen en afwerkingen, waardoor ze perfect passen in elk type interieur.

Tips voor jouw perfecte boomstamtafel op maat

Het kiezen van de perfecte boomstamtafel op maat kan een spannend proces zijn. Denk na over de gewenste grootte, de vorm van het tafelblad en de afwerking die past bij uw interieurstijl. Onze tafels worden met de hand gemaakt in Nederland, waarbij elk detail zorgvuldig wordt overwogen om een tafel te creëren die aan al uw eisen voldoet. Wij nodigen u uit om onze showroom in Heerenveen te bezoeken en de verschillende mogelijkheden zelf te ervaren.

Uitgebreide collectie boomstam eettafels: voor elke ruimte een oplossing

De Tafelmakerij heeft een ruim aanbod aan boomstam eettafels in verschillende maten, geschikt voor alle soorten ruimtes. Van kleinere, gezellige tafels tot grote, indrukwekkende eettafels, wij kunnen aan al uw behoeften voldoen. Bezoek onze website voor meer inspiratie en ontdek hoe een boomstamtafel van De Tafelmakerij uw eetruimte kan transformeren tot een natuurlijk toevluchtsoord.

Vragen of meer informatie?
Neem contact met ons op:

Ambachtelijke houten tafels voor particulieren én bedrijven. Al ruim 20 jaar leveren wij vakwerk!
Volg ons op:

Contact

De Tafelmakerij
Industrieweg 14
8444 AS Heerenveen
Telefoon: 0513-633860
Email: info@detafelmakerij.nl

Openingstijden Showroom

dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 18.00 uur
zaterdag 10.00 - 17.00 uur
donderdagavond op afspraak