Tafels voor op kantoor

Zakelijke tafels op maat

Op maat gemaakte vergadertafels bij De Tafelmakerij

Zoek je naar een vergadertafel die niet alleen functioneel, maar ook een blikvanger is? De Tafelmakerij biedt op maat gemaakte eikenhouten vergadertafels die perfect passen bij de unieke sfeer van jouw kantoor. Of je nu een nieuw kantoorpand inricht of een bestaande vergaderruimte nieuw leven inblaast, onze tafels zijn ontworpen om indruk te maken.

Vergadertafels

Vergadertafels vormen het centrum van elke zakelijke bespreking en zijn essentieel in het ontwerp van elke vergaderruimte. Ze bevorderen niet alleen samenwerking en communicatie, maar dragen ook bij aan de esthetiek en functionaliteit van de werkplek.

Bureaus

Bureaus zijn een cruciaal element in elke werkomgeving, ontworpen om zowel comfort als efficiëntie te bieden. Ze zijn de stille helden van de werkplek, waar taken worden uitgevoerd en ideeën tot leven komen.

Vragen of meer informatie?
Neem contact met ons op:

Iedereen zichtbaar en betrokken

Ovale Vergadertafel

Een ovale vergadertafel van De Tafelmakerij is meer dan alleen een meubelstuk. Het is een middelpunt dat samenwerking en creativiteit bevordert. De elegante ovale vorm biedt ruimte voor iedereen en stimuleert open gesprekken. Kies voor klassiek ovaal of Deens ovaal voor een moderne twist.
Een klassieke look

Eikenhouten Vergadertafel

Bij De Tafelmakerij waarderen we de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van eikenhout. Of je nu gaat voor de rustieke charme van geleefd eiken, de strakke uitstraling van verfijnd eiken of iets daartussenin, wij zorgen ervoor dat je vergadertafel een verhaal vertelt.
Iedereen zichtbaar en betrokken

Ronde Vergadertafel

Onze ronde vergadertafels zijn ontworpen voor bedrijven die waarde hechten aan gelijkwaardigheid en openheid. De cirkelvormige opstelling maakt iedereen een gelijkwaardig deel van het gesprek en stimuleert actieve deelname.
De Looks

Kleuren en Afwerkingen

Kleur en afwerking zijn cruciaal voor de uitstraling van je vergadertafel. Daarom bieden we een breed scala aan kleuropties en afwerkingen. Of je nu kiest voor een natuurlijke houttint of een meer gewaagde kleur, wij zorgen ervoor dat je tafel naadloos aansluit bij je interieur.
De finish

Inbouw en Montage

Heb je specifieke eisen voor inbouwunits of plaatsing? Ons team staat klaar om samen met jou de perfecte oplossingen te vinden en jouw droommeubel te monteren zodat deze klaar is voor gebruik.
De basis

Maatwerk uit eigen werkplaats

Elke vergadertafel van De Tafelmakerij wordt met zorg en vakmanschap in onze eigen werkplaats vervaardigd. Dit garandeert niet alleen kwaliteit, maar ook dat elke tafel uniek is en aansluit bij jouw specifieke wensen.
"Super goed geadviseerd. Mede hierdoor is mijn huis nog veel mooier dan ik vooraf had kunnen bedenken."
Yvan

Kom langs

En neem een kijkje in onze showroom in Heerenveen

Je kunt onze showroom tijdens openingstijden binnen lopen wanneer het jou uitkomt. Wil je het meeste uit jouw showroombezoek halen? Bel of app dan voorafgaand even om afspraak met ons te maken. Niek laat je de beste producten voor jouw project zien en geeft je de nodige informatie voor jouw toekomstige tafel.

Openingstijden

Di - Vr 10.00 - 18.00 uur
Zat 10.00 - 17.00 uur
Do - Avond op afspraak
Ambachtelijke houten tafels voor particulieren én bedrijven. Al ruim 20 jaar leveren wij vakwerk!
Volg ons op:

Contact

De Tafelmakerij
Industrieweg 14
8444 AS Heerenveen
Telefoon: 0513-633860
Email: info@detafelmakerij.nl

Openingstijden Showroom

dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 18.00 uur
zaterdag 10.00 - 17.00 uur
donderdagavond op afspraak